• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Projecten

In de onderstaande projecten staan afbeeldingen van tuinen waar we mee bezig zijn of die wij volgen. Wij proberen deze collages zo vaak mogelijk bij te werken.

Stoere materialen

Robuust

Mooie materialen om mee te werken, steenschotten (worden in de steenproductie gebruikt om de bakstenen op te laten drogen), fijnbezaagd eiken en staal.

Lees meer

Sedumdak

Een klant van ons had het plan een uitbouw, aanbouw te maken op een woning in hartje Klarendal, Arnhem. Hierbij zou een deel van de aanbouw uitkijken over het platte dak.

Lees meer

Voortuin

De belangsijkste opgaven bij deze renovatie waren het uit het zicht halen van de geparkeerde auto's en het maken van een plek voor de fietsen.

Lees meer

Iedere keer een stukje mooier

"De omlijsting van de tuin is prima: mooie hagen en een monimentale rode beuk in de achtertuin" zeiden wij tegen de opdrachtgever. Maar toch was de tuin niet af. In overleg met de opdrachtgever hebben wij

Lees meer

Moderne tuin

Voor een markante nieuwbouwwoning werden wij gevraagd een tuin aan te leggen. Er was al een ontwerp. Aan ons de taak dit in te kleuren, in samenspraak met de beide opdrachtgevers.

Lees meer


De Groene Vingers

Simon Stevinweg 33
6827 BS Arnhem


Socialmedia

Branchevereniging VHG TuinKeur

Menu