• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Over De Groene Vingers

Ons bedrijf is sinds 1995 actief in de regio Arnhem. De afgelopen jaren hebben wij ons, met het leveren van kwaliteit en onze persoonlijke aanpak, kunnen onderscheiden van onze collega's. Goede communicatie is belangrijk, ook in ons vak. Dit doen wij middels heldere afspraken, offertes en tekeningen. Wij hechten dan ook grote waarde aan de communicatieve vaardigheden van onze medewerkers. Al jaren werken wij met dezelfde mensen binnen het bedrijf. Zij bepalen mede de sfeer binnen het bedrijf en stralen dat ook uit naar buiten.

Visie:

Wij willen tuinen aanleggen waar wij zelf geheel achter kunnen staan en die uiteindelijk gedragen worden door onze klanten. Dit doen wij met gedreven mensen die passie hebben voor het vak. Wij leggen tuinen aan waarvan de klant jarenlang kan genieten. Hiervoor adviseren wij het gebruik van duurzame (lees milieuvriendelijke) en kwalitatief goede materialen. Daarnaast zijn wij erg in voor het hergebruik van aanwezige materialen en planten, mits dit haalbaar is. Wij gebruiken bij onze werkzaamheden professioneel gereedschap om de werkzaamheden veilig en vlot uit te voeren. .

Voor degene die het aardig vindt om te weten wie er bij u in de tuin werkt hebben wij het rubriekje "persoonlijk" toegevoegd aan onze website. Het betreft hier een persoonlijk profiel van onze vaste medewerkers.De Groene Vingers

Simon Stevinweg 33
6827 BS Arnhem


Socialmedia

Branchevereniging VHG TuinKeur

Menu