• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hans Willem Brussee

Mijn naam is Hans Willem Brussee en ben samen met Erik Bolt eigenaar van de Groene Vingers. Al vroeg kwam ik met “groen” in aanraking. Mijn ouders hadden een kwekerij. De vonk sloeg pas echt over toen ik, na mijn middelbare school, bij toeval een baan als boomverzorger kreeg. Na een jaar als boomverzorger te hebben gewerkt wilde ik meer van en over bomen weten. Ik ben gaan studeren op Larenstein (Velp). Tijdens het eerste jaar bleek ik breder geïnteresseerd en ben een studie Tuin en Landschap gaan volgen. Aangezien mij een HBO baan niet trok ben ik (weer) als boomverzorger aan de slag gegaan maar dan zelfstandig. En zo kwam ik in contact met Erik (mijn compagnon) die toen een hoveniersbedrijf was gestart, de Groene Vingers.

Binnen ons bedrijf ben ik veel bezig met het bezoeken van klanten het maken van offertes, ontwerpen van tuinen en de aanleg ervan. Ook doe ik nog steeds de boomverzorging.

Wat mij trekt aan het werk is de combinatie van het afwisselende werk, de fysieke arbeid buiten, het contact met de klanten en het samen met collega’s mooie dingen maken waarvan je jaren kunt genieten.

Andere interesses zijn: klussen, muziek luisteren en maken en er op uit trekken met het gezin en de hond.De Groene Vingers

Simon Stevinweg 33
6827 BS Arnhem


Socialmedia

Branchevereniging VHG TuinKeur

Menu