• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een zeer belangrijk onderdeel van uw tuin. De beplanting geeft uw tuin sfeer en rust. Het trekt leven aan in de vorm van insecten en vogels. Hierdoor ziet uw tuin er geen dag hetzelfde uit.

Het beplantingsplan omvat een overzicht van de te gebruiken bomen, struiken, hagen en vaste planten welke geschikt zijn voor de aanwezige grondsoort en de ligging van het perceel. Daarnaast wordt de keuze van de beplanting in belangrijke mate bepaald door uw persoonlijke voorkeur ten aanzien van het ontwerp, de bloeitijd en het onderhoudsniveau. Zo kan de beplanting in de tuin desgewenst jaarrond bloeien. Hierbij wordt vaak gekozen voor bepaalde combinaties van bloemkleuren.

Door verschillende plantensoorten met elkaar te combineren, accentueren wij de specifieke eigenschappen van de afzonderlijke soorten. De beplanting kan voor accenten zorgen in uw tuin en zo ontstaan er unieke ruimtes binnen uw tuin.

Structuur van de beplanting is belangrijk voor de sfeer van de tuin. Door onze kennis van de beplanting kunnen wij de beplanting de gewenste structuur en hoogte geven. Het lijnenspel van het ontwerp wordt hiermee versterkt.De Groene Vingers

Simon Stevinweg 33
6827 BS Arnhem


Socialmedia

Branchevereniging VHG TuinKeur

Menu